pühapäev, 15. jaanuar 2017

Kreveti pajaroog köögiviljadega


Sulata kuumal pannil 2-3 spl kookosrasva.
Lisa kuuma kookosrasva sisse peenekshakitud küüslauk, tšilli ja ingver.
Prae kergelt läbi ja lisa pannile 300 g tiigerkrevette. Maitsesta roosa soola ja musta pipraga.
Kui krevetid on parajalt roosakaks tõmbunud, lisa pannile 1 pakk Blue Dragon kookoskoort.
Lase koor keema ja tõsta sisse järgmised köögiviljad: peotäis suhkruhernekaunu, mõned sparglivarred, tükeldatud punast paprikat, varssellerit, porrut. Siia sobib kindlasti ka punast sibulat või kasvõi õhukesi suvikõrvitsalinte lisada (köögiviljakoorijaga lõigatud). Või mis iganes köögiviljad kellelegi maitsevad - ka brokoli ja türgi oad oleks siin omal kohal.  Maitseks lisa 1 spl kalakastet.
Lase mõned minutid haududa, aga väga pehmeks ei ole mõtet neid köögivilju lasta, maitseb paremini, kui köögiviljad jäävad krõmpsud. 

Kõige lõpuks sobib pealeraputamiseks hakitud värske koriander.


1 kommentaar: