1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

laupäev, 8. august 2015

Viimaste päevade LCHF


Rasvakohv ja lõhesalat

Lõhesalat
kuumsuitsulõhe tükke (kõige mõnusam kuumsuitsulõhe on Prismas, valmis kalatoodete letis)
avokaado tükke
2 keedumuna
mesculum salatisegu (lollo rosso, rukola jm rohelised lehed)
veidi oliivõli ja palsamiäädikat
muna peale veidi hellmanns majoneesi


Must kohv, ketojäätis ja üks ploom

Õnneks olen õppinud ka musta kohvi jooma - kui pärastlõunaks tahan rasvakohvi asemel süüa hoopis rasvajäätist/ketojäätist, siis kohvilaksu tahaks ju ikkagi kätte saada :) Varem ei suutnud musta kohvi juua, see pidi mul ikka valge olema, nüüd õnneks hakkas must kohv ka meeldima.


Üks rasvakohv töö juures - olen endiselt väga rahul oma Contigo termostassiga, ka peale ca pooleaastast kasutamist! See hoiab joogi pikalt soojana, mahutab palju (470 ml) ning ei tilgu mitte kusagilt - võib julgelt käekotis kanda!



"Karbonaad" hapukapsaga

Karbonaadi tegemiseks on vaja üht korralikku pekiääre ja kamaraga sealihatükki, viiluta sellest parajalt õhukesed viilud, prae need searasvas ilusasti pruuniks, maitsesta soola ja pipraga. Pruunista ka üks tükeldatud sibul. Tõsta kõik haudepotti, vala peale vesi ja lase veel ca tund aega haududa - ongi valmis!



Olen ka viimasel ajal varahommikutel väga palju kodu lähedal metsas jalutamas käinud - kuna rajame koduhoovi uut muru, siis ei saa praegu niisama lihtsalt koera lihtsalt koduhoovi õue lasta - tema on muidugi väga rahul, et saab nii palju metsas pikkadel jalutuskäikudel käia. Mul on mõneti planeerimist, et enne tööd jõuda tund aega metsas jalutada, aga tegelikult on siiski väga mõnus hommikusel metsarajal ülimas rahus ja peaaegu üksinduses kõndida :)


Koduhoovi muru tahab veel vähemalt kuu aega rahus kasvada, enne kui koera sinna peale jooksma võib lasta

Kass naudib tubast elu ja oma uut mänguasja :)


















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.